czwartek, 19 września 2019

Mamut Polska S.A. Bułka Tarta Wrocławska - OPINIA


Zapraszam na opinię o Bułce Tartej Wrocławskiej, jaką otrzymałam od Mamut Polska S.A.


Dla mnie jedna bułka tarta od drugiej może się różnić i to bardzo. Na co zwracam uwagę? Przede wszystkim zależy mi, aby była dość drobna. Używam jej głównie do panierowania, a jeśli bułka tarta jest drobna, panierka się nie osypuje.

Bułka Tarta Wrocławska jest dokładnie taka, jak lubię. Dość drobna, a co za tym idzie, nie osypuje się, jeśli używamy jej do panierowania.

Zawiera składniki najwyższej jakości, wypiekana jest tylko z mąki, drożdży i soli.

Według mnie Bułka Tarta Wrocławska jest idealna, kiedy chcemy zrobić panierkę np. na kotletach schabowych. Polecam.



Zalety:
  • Drobna.
  • Zawiera składniki najwyższej jakości.
  • Wypiekana jest tylko z mąki, drożdży i soli.



Wady:
BRAK



Moja ocena – 10\10


Serdecznie zapraszam na stronę Mamut Polska S.A. oraz na FB

Bułkę Tartą Wrocławską znajdziecie TU.

13 komentarzy:

  1. Również zwracam uwagę by bułka tarta była drobna i nie zbyt ciemna. Tej jeszcze nie miałam okazji spróbować ale z pewnością kupię Dagmara Krajewska

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj tak.Co prawda mi nie przeszkadza grubsza ale często firmu oszukują mieląc słodkie bułki , chleb oto potem efekt palacej panierki

    OdpowiedzUsuń
  3. Dla mnie najlepsza bułka tarta to-tarte bułki,chleb,które mi zostają.Sama biorę wrzucam do maszynki i się ścierają,nie kupuję w sklepach :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Znana i bardzo lubiana jedna. Lepszych bulek tartych

    OdpowiedzUsuń
  5. Wspaniały skład bez niepotrzebnych polepszaczy zachęca by sięgnąć po ten produkt.

    OdpowiedzUsuń
  6. Jedna z lepszych bułek 😊

    OdpowiedzUsuń
  7. bardzo fajna osobiście nie lubie grubej bułki lecz taką drobniutką

    OdpowiedzUsuń
  8. Również lubię drobną bułkę tarta

    OdpowiedzUsuń
  9. Czasami lubię suszyć sama bułki na bułkę tartą ale też i kupuję :) Na pewno i tej wypróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  10. bułka tarta musi być w każdej kuchni

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie znam bulki tartej tej marki. Będę mieć na uwadze

    OdpowiedzUsuń