Dla mnie jedna bułka
tarta od drugiej może się różnić i to bardzo. Na co zwracam
uwagę? Przede wszystkim zależy mi, aby była dość drobna. Używam
jej głównie do panierowania, a jeśli bułka tarta jest drobna,
panierka się nie osypuje.
Bułka Tarta Wrocławska jest dokładnie taka, jak lubię. Dość drobna, a co za tym idzie, nie osypuje się, jeśli używamy jej do panierowania.
Zawiera składniki najwyższej jakości, wypiekana jest tylko z mąki, drożdży i soli.
Według mnie Bułka Tarta Wrocławska jest idealna, kiedy chcemy zrobić panierkę np. na kotletach schabowych. Polecam.
Bułka Tarta Wrocławska jest dokładnie taka, jak lubię. Dość drobna, a co za tym idzie, nie osypuje się, jeśli używamy jej do panierowania.
Zawiera składniki najwyższej jakości, wypiekana jest tylko z mąki, drożdży i soli.
Według mnie Bułka Tarta Wrocławska jest idealna, kiedy chcemy zrobić panierkę np. na kotletach schabowych. Polecam.
Zalety:
- Drobna.
- Zawiera składniki najwyższej jakości.
- Wypiekana jest tylko z mąki, drożdży i soli.
Wady:
BRAK
Moja
ocena – 10\10
Serdecznie zapraszam na
stronę Mamut Polska S.A. oraz na FB
Bułkę Tartą Wrocławską
znajdziecie TU.
Również zwracam uwagę by bułka tarta była drobna i nie zbyt ciemna. Tej jeszcze nie miałam okazji spróbować ale z pewnością kupię Dagmara Krajewska
OdpowiedzUsuńOj tak.Co prawda mi nie przeszkadza grubsza ale często firmu oszukują mieląc słodkie bułki , chleb oto potem efekt palacej panierki
OdpowiedzUsuńDla mnie najlepsza bułka tarta to-tarte bułki,chleb,które mi zostają.Sama biorę wrzucam do maszynki i się ścierają,nie kupuję w sklepach :)
OdpowiedzUsuńZnana i bardzo lubiana jedna. Lepszych bulek tartych
OdpowiedzUsuńWspaniały skład bez niepotrzebnych polepszaczy zachęca by sięgnąć po ten produkt.
OdpowiedzUsuńJedna z lepszych bułek 😊
OdpowiedzUsuńbardzo fajna osobiście nie lubie grubej bułki lecz taką drobniutką
OdpowiedzUsuńRównież lubię drobną bułkę tarta
OdpowiedzUsuńTeż ją lubię
OdpowiedzUsuńtakże polecam
OdpowiedzUsuńCzasami lubię suszyć sama bułki na bułkę tartą ale też i kupuję :) Na pewno i tej wypróbuję :)
OdpowiedzUsuńbułka tarta musi być w każdej kuchni
OdpowiedzUsuńNie znam bulki tartej tej marki. Będę mieć na uwadze
OdpowiedzUsuń