Zapraszam na opinię o konserwie turystycznej, jaką
otrzymałam od Stek-Rol Sp. z o.o.
Konserwa mieści się w niedużym opakowani, znajdziemy w nim 130
g produktu, co daje nam porcję idealną na jeden raz.
Po otwarciu znajdziemy warstwę białego smalcu, nie za dużą i
tylko na wierzchu. Jak wspominałam niejednokrotnie nie lubię go, ale da się go
usunąć, a pod spodem znajdziemy dość smaczną konserwę.
Można ją zarówno kroić jak i nią smarować pieczywo.
Uważam, że jest dość dobra, a biały smalec da się bez
problemu usunąć, tak, więc polecam.
Zalety:
· Porcja idealna na raz.
· Smaczna.
· Możliwość łatwego usunięcia białego
tłuszczu.
· Można nią smarować pieczywo lub ją
pokroić.
Wady:
BRAK
ZNACZĄCYCH
Moja
ocena – 9\10
Nie przepadam włąśnie za białym smalcem :) zwykle obkroje z niego bo reszta jest dobra :) zapachniało
OdpowiedzUsuńja też się zawsze smalcu pozbywam :) jakoś nie przepadam ... a poza tym spoko :)
OdpowiedzUsuńsmalec można trochę posmarować na kanapkę i jakoś się przełknie a konserwy lubię ;-)
OdpowiedzUsuńporcja w sam raz jeden raz ;)
OdpowiedzUsuńja lubię turystyczną i to właśnie z dużą ilością smalcu
OdpowiedzUsuńPowiem szczerze, że kupując obecnie wędliny to 3 dni i masleje, zatem taka konserwa jest o nieba lepsza, gdyż jest niewielkich rozmiarów i otwieramy kiedy chcemy
OdpowiedzUsuńDLA MNIE MOZE BYC
OdpowiedzUsuńwyglada smacznie ewelina tkacz
OdpowiedzUsuńNie przepadam za konserwami ale opinię zawsze warto przeczytać :)
OdpowiedzUsuńUlubione konserwy mojego taty ;)
OdpowiedzUsuńNie lubię smalcu ale jak się da zdrapac to ok
OdpowiedzUsuńAngelika Janowiak
od czasu do czasu warto skosztować
OdpowiedzUsuńnie przepadam za konserwami :( i smalcem
OdpowiedzUsuńUwuelbiamy zawsze i wszędzie,przydalaby się większa zawartość mięska..
OdpowiedzUsuńUwuelbiamy zawsze i wszędzie,przydalaby się większa zawartość mięska..
OdpowiedzUsuńHmm mój mąż uwielbia konserwy. Pewnie u niego była by ona na raz.
OdpowiedzUsuńNa pewno jest smaczna :)
OdpowiedzUsuńStanisław Marek
OdpowiedzUsuńLubię i Polecam :)
oj nie jadam konserw, ale jeśli ktoś lubi czemu nie spróbować właśnie tej :)
OdpowiedzUsuń