piątek, 23 listopada 2018

Brat.pl Liść laurowy - OPINIA


Zapraszam na opinię o liściu laurowym, jaki otrzymałam od sklepu Brat.pl.



Nie wyobrażam sobie gotowania bez liścia laurowego. Dla mnie jest niezbędnym dodatkiem do wielu zup i sosów.


Po otwarciu poczułam bardzo przyjemny, dość intensywny zapach. Dla mnie to ogromna zaleta, ponieważ, jeśli list laurowy ma słabo wyczuwalny zapach, jest też słabo wyczuwalny w potrawach.


Opakowanie bardzo praktyczne. Posiada strunowe zamknięcie, dzięki któremu mamy gwarancję, że liście zachowają świeżość.


200g produktu to naprawdę duża ilość. Taka ilość starcza na bardzo długi czas.


Dla mnie niezbędny w kuchni, do tego aromatyczny i w wygodnym opakowaniu. Nie znalazłam żadnej wady, polecam.



Zalety:
  • Aromatyczny.
  • Wygodne opakowanie z strunowym zamknięciem.
  • 200g w opakowaniu, starcza na długi czas.




Wady:
BRAK



Moja ocena – 10\10



Serdecznie zapraszam na stronę Brat.pl oraz na FB.

Liść laurowy znajdziecie TU.

14 komentarzy:

  1. uwielbiam zapach liścia laurowego i bardzo często to używam

    OdpowiedzUsuń
  2. Także uwielbiam liście laurowe dodaje ich nawet po kilka :) ale w 99% zapach nie jest wyczuwalny

    OdpowiedzUsuń
  3. liść laurowy zaawsze się przyda do potraw

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja też zawsze gotuje z liściem musu byc w kuchni

    OdpowiedzUsuń
  5. W mojej kuchni również często uzywam liści laurowych. To składnik wielu zup bo jest bardzo aromatyczny .

    OdpowiedzUsuń
  6. Rzadko używam, ale przydałoby się czesciej

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja też sobie nie wyobrażam kuchni bez liścia laurowego :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Lubię liście laurowe i mam w kuchni

    OdpowiedzUsuń
  9. Liść laurowy to i mój stały składnik wszystkich potraw

    OdpowiedzUsuń
  10. olejny dodatek kuchenny w praktycznym opakowaniu,super.

    OdpowiedzUsuń
  11. w kuchni każda kobieta uwielbia stosować produkty wartościowe

    OdpowiedzUsuń
  12. Liść laurowy to również u mnie konieczność w kuchni :) Opakowanie praktyczne i starczy go na długi czas :)

    OdpowiedzUsuń
  13. nie ma kuchni bez liścia laurowego nawet zwykły bigos nie ma smaku bez niego

    OdpowiedzUsuń