Zapraszam
na opinię o Migdałach Kalifornijskich, jakie otrzymałam od sklepu
Brat.pl.
Dla
mnie migały, są powrotem do dzieciństwa, kiedy na każde święta
dostawałam rafaello i właśnie dostanie się do jego serca –
migdału było największą przyjemnością. Uwielbiam ich smak,
odkąd pierwszy raz spróbowałam.
Migdały zawierają witaminy E, B1, B2, PP, potas i magnez. Są naprawdę zdrowe i wysokokaloryczne, dlatego należy je jeść z umiarem :).
Opakowanie ze strunowym zamknięciem, wygodne do przechowywania migdałów. W środku znajdziemy ich kilogram, co jest sporą ilością.
Idealne zarówno jako przekąska, jak i dodatek do ciast, deserów, a nawet obiadów (uwielbiamy wszyscy makaron z serem pomieszanym ze śmietaną i startymi migdałami :) ). Polecam.
Migdały zawierają witaminy E, B1, B2, PP, potas i magnez. Są naprawdę zdrowe i wysokokaloryczne, dlatego należy je jeść z umiarem :).
Opakowanie ze strunowym zamknięciem, wygodne do przechowywania migdałów. W środku znajdziemy ich kilogram, co jest sporą ilością.
Idealne zarówno jako przekąska, jak i dodatek do ciast, deserów, a nawet obiadów (uwielbiamy wszyscy makaron z serem pomieszanym ze śmietaną i startymi migdałami :) ). Polecam.
Zalety:
- Pyszne.
- Zdrowe.
- Do samodzielnego chrupania, do sałatek, deserów, obiadów.
- Wygodne opakowanie z strunowym zamknięciem.
Wady:
BRAK
Moja
ocena – 10\10
Migdały
Kalifornijskie znajdziecie TU.
Dobre do.ciast , deserów i do schrupania
OdpowiedzUsuńPyszne do zjedzenia
OdpowiedzUsuńPysznosci. Tez lubie zjeść jako przekąskę ale tez jako dodatek do ciast czy deserów
OdpowiedzUsuńMniam tez je uwielbiam ale ja pamiętam płatki migdałowe na tortach wyjadało sie je lub na ciastach a rezta znikała ...migdały sa i pyszne i zdrowe
OdpowiedzUsuńzawsze sie migdały przydadzą czy do ciast czy też do zjedzenia sobie
OdpowiedzUsuńJak dla mnie pyszne
OdpowiedzUsuńZdrowe i pyszne...warto je jeść moc mikroelementów posiadają
OdpowiedzUsuńUwielbiam ten przysmak,mogę jeść garściami mniam,pychota :)
OdpowiedzUsuńNa pewno są pyszne i wiele osób je lubi
OdpowiedzUsuńBardzo lubię migdały zarowno jako przekąskę, jak i jako dodatek do deserów lub do kremu z brokuła
OdpowiedzUsuńmożna i je pochrupać na przekąskę i do innych dań
OdpowiedzUsuńAniu ale mnie zaintrygowałaś tym makaronem z migdałami,koniecznie wypróbuję :)
OdpowiedzUsuń