Zapraszam na opinię o filetach śledziowych po Tsmańsku,
jakie otrzymałam od Stek-Rol Sp. z o.o.
Uwielbiam śledzie pod każdą wersją a przyznam szczerze takich
jeszcze nie jadłam. Są pyszne, lekko pikantne, w pysznym sosiku, którego jest
dość dużo.
Nie znalazłam ani jednaj ości, co dla mnie jest sporą
zaletą.
Porcja idealna dla dwóch osób.
Moim zdaniem pyszne i polecam.
Zalety:
· Smaczne.
· Dużo sosu.
· Brak ości.
· Porcja idealna dla dwóch osób.
Wady:
BRAK
Moja
ocena – 10\10
No właśnie ja lubię takie ale te ości i rzadko sięgam po takie rarytaski
OdpowiedzUsuńJa za śledziem nie przepadam ale mężu soowi ślinka poleci
OdpowiedzUsuńsledziki zawsze pyszne sa napewno zasmakuja mezowi Ewelina tkacz
OdpowiedzUsuńA ja taka głodna,śledzik zawsze i wszędzie :)
OdpowiedzUsuńLubimy i również polecamy :)
OdpowiedzUsuńFajnie, że nie trafiają się ości a smak zapewne ciekawy ale nie dla mnie> Do ryby w konserwie chyba nic mnie nie przekona, a kiedyś zajadałam się :)
OdpowiedzUsuńśledziki, mmm pycha bardzo lubimy głównie ze smietaną, ale te pewnie też supe
OdpowiedzUsuńsmaczna rzecz, smacznego ;-)
OdpowiedzUsuńTo lubie☺
OdpowiedzUsuńCzęsto mam zapas takich puszek w piwnicy jakieś konserwy mięsne,ryby więc chętnie i tego śledzika posmakuję.
OdpowiedzUsuńwyglądają apetycznie :) i brak ości :))
OdpowiedzUsuńRybka lubi pływać ! Nie miałem ale skuszę się !
OdpowiedzUsuńTakich jeszcze nie jadłam. Ale xa pikantnym nie przepadam
OdpowiedzUsuńAngelika Janowiak
bardzo smacznie wygląda
OdpowiedzUsuńmniam, ja i Aga też uwielbiamy śledzie pod każdą postacią :P a takich nie jadłyśmy jeszcze :P
OdpowiedzUsuńo coś dla mnie, jak znajdę to kupię oczywiście
OdpowiedzUsuńTakie pudełeczko to ja zjadam sama ;-) Chętnie spróbuje nowego smaku bo do tej pory tylko śledź w pomidorach którego uwielbiam i oczywiście w occie ;-)
OdpowiedzUsuńAle z ciebie zła kobieta ....uwielbiam śledzie teraz sobie smaka na noc narobiłam oj ty
OdpowiedzUsuńlubię ryby chętnie posmakuję w tej wersji
OdpowiedzUsuńbrak ości to na plus :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńale smaka narobiłaś
OdpowiedzUsuńStanisław Marek
OdpowiedzUsuńIstny specjał :)