Zapraszam na
opinię o pieczywie z nasionami Chia, jakie otrzymałam od firmy ProBody.
Jest to
pieczywo z nasionami szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), bardzo zdrowe,
polecane osobą aktywnym, dbającym o zdrowie. Zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe
omega-3, błonnik, białka i wielu minerałów.
W smaku jest
naprawdę dobry, mimo, że osobiście nie do końca lubię ciemne pieczywo, to
bardzo mi posmakowało.
Dość długo
zachowuje świeżość, co dla mnie jest kolejną zaletą. Chwilę na pewno do mnie szła
paczka, u mnie starczyło na mniej więcej dwa dni i do ostatniej kromeczki było
świeżutkie jakby przed chwilą zostało przyniesione z piekarni.
Moim zdaniem pieczywo z nasionami Chia jest
zdrowe i smaczne. Na pewno jeszcze wiele razy po nie sięgnę, a Wam polecam.
Zalety:
· Zdrowe.
· Smaczne.
· Długo zachowuje świeżość.
Wady:
BRAK
Moja
ocena - 10\10
Wygląda inaczej niz dobrze mi znane pieczywa :) przyznam się że zaciekawiłaś bo nie słyszałam o czymś takim :)
OdpowiedzUsuńO to coś dla nas ... Uwielbiamy pieczywo z nasionami .
OdpowiedzUsuńDużo dobrego słyszałam o nasionach Chia. Warto wypróbować
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie pyszności,chociaż czasem pi takich smakołykach mam zgagę.
OdpowiedzUsuńA ja uwielbiam ciemne pieczywo i bułeczki z ziareczkami, muszę wypróbować ;)
OdpowiedzUsuńUwielbiamy pieczywo z nasionami
OdpowiedzUsuńsmacznego życzę ;-)
OdpowiedzUsuńnigdy nie jadłem jestem ciekawy smaku tego pieczywa
OdpowiedzUsuńpieczywo z nasionkami to jest to Ewelina tkacz
OdpowiedzUsuńNie próbowałam jeszcze takiego ... a nie powiem zachęcająco wygląda :)
OdpowiedzUsuńNie jadłam takiego jeszcze. Ciekawa jestem smaku. Chętnie bym sprobowala
OdpowiedzUsuńAngelika Janowiak
Wygląda bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńWiele słyszałam o nasionach chia to musi być smaczne i zdrowe :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńWyglądają apetycznie i smacznie
OdpowiedzUsuńno i zgłodniałam :P
OdpowiedzUsuńnasionka chia mają moc witamin :)
OdpowiedzUsuńtakiego nie jadłam, nasiona Chia głównie daje do jogurtu lub deserów
OdpowiedzUsuńStanisław Marek
OdpowiedzUsuńNa pewno takie pieczywo z nasionami i dużą ilością błonnika jest bardzo zdrowe