czwartek, 19 marca 2015

Tomex Sklep 502 Pasta paprykowa łagodna Edes Piros - OPINIA

Zapraszam na opinię o Paście paprykowej łagodnej Edes Piros, jaką otrzymałam o sklepu Tomex Sklep 502.




Można ją użyć na wiele sposobów. Jest świetną bazą do sosu do gołąbków, wychodzi inny niż zwykle, bardzo smaczny i aromatyczny,

Pasta ma bardzo intensywny smak i aromat prawdziwej papryki. Już chwilę po dodaniu do potrawy roznosi się po całej kuchni, kuszą i zachęcając do spróbowania dania.

Jej smak jest słonawy, dzięki temu zawiera wszystko, co potrzeba, aby sos był idealny w smaku, nie trzeba dodatkowych przypraw, co oszczędza zarówno czas jak i pieniądze.

Pasta jest wydajna. Ma pół litra sosu wystarczyło dodać jedną łyżkę, aby smak był doskonały, mocno paprykowy, ale nie za słony.



Bardzo lubię tego typu produkty, ponieważ w łatwy sposób potrafią nadać daniu świetny smak. Z swojej strony polecam, gołąbki znikły w ciągu paru godzin a robiłam porcie na 2 dni J.





Zalety:
·      Świetna baza do sosów różnego typu.
·      Wydajna.
·      Intensywny aromat i smak papryki.
·      Słonawa, nie trzeba dodawać nic po za nią aby uzyskać świetny smak.


Wady:
BRAK


Moja ocena – 10\10



Serdecznie zapraszam na stronę Tomex Sklep 502 oraz na FB,


Pastę paprykową łagodną Edes Piros znajdziecie TU.

16 komentarzy:

  1. mniam
    ciekawe jak by taka pasta smakowaly jaja faszerowane czy by sie nadala
    .wyglada apetycznie iciekawi mnie smak tych golabkow

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie wiem jak z jajkami ale dowiem się i ci dam znać :-)

      Usuń
  2. Coś nowego - takiej papryki jeszcze nie widziałam ale z chęcią bym ją przetestowała . do sosów byłaby świetna .

    OdpowiedzUsuń
  3. Przyznam ze jeszcze nie mialam okazji używać takiej pasty ale chyba widze że to byl błąd i trzeba go naprawić ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj tak, ja też 1 raz i zdecydowanie tego żałuję, że tak późno odkryłam :-)

      Usuń
  4. wyglada pysznie nie mialam okaji jej sprobowacale pewnie sprobuje :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Pierwszy raz widzę taką pastę paprykową :) Nie trzeba się wiele męczyć tylko otworzyć słoiczek i mamy zupełnie inny smak znanych nam potraw :) z chęcią przetestuję :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też mam pierwszy raz styczność ale na pewno nie ostatni bo do wszystkiego można dodać :-)

      Usuń
  6. pasta paprykowa :) bardzo pomysłowe, lubię takie nowości.

    OdpowiedzUsuń
  7. super pasta można do wielu dań podać warto mieć taki słoik w kuchni

    OdpowiedzUsuń
  8. jeszcze nigdy takiej nie widzialam i powiem, ze ciekawa i inna. warta wyprobowania:-)

    OdpowiedzUsuń