Zapraszam na opinię o szczypiorku suszonym, jaki otrzymałam
od firmy Piątnica.
Szczypiorek zamknięty jest w plastikowym pojemniku z
zakrętką dwuczęściową umożliwiającą posypywanie lub nabranie produktu na
łyżeczkę. Bardzo ciekawe i praktyczne rozwiązanie moim zdaniem.
Nie znajdziemy w składzie nic po za szczypiorkiem. Czyli
zero chemii, samo zdrowie.
Jest pokrojony dość grubo, co dla mnie jest kolejną zaletą.
Szczypiorek pasuje do wielu dań, ja często dodaję do pomidorowej.
Nabiera bardzo dobrego smaku.
Suszona forma szczypiorku daje mi możliwość używania go cały
rok. Jest zdrowy, aromatyczny, pasuje do wielu dań. Szczypiorek z Piątnicy
polecam, zdrowy i wygodnym opakowaniu.
Zalety:
·
Sam szczypiorek, bez zbędnych dodatków.
·
Wygodne, praktyczne opakowanie.
·
Zdrowy.
·
Dość grubo krojony.
·
Nadaje się do wielu dań.
Wady:
BRAK
Moja
ocena – 10\10
Szczypiorek Suszony znajdziecie TU.
uwielbiam
OdpowiedzUsuńszyphorek dodaje go do wielu potraw mam zawsze spory jego zapas pod
reka latem mroze lub susze sama go tak jak inne ziola niezawodny do
maselka
No ja niestety nie mam swojego.
UsuńDo tej pory sama zamrażalam szczypiorek ale dziele lodówke z teściową i wiecie jak to jest ;) ale od teraz znalazlam rozwiązanie dzieki Piątnicy. Dzieki Aniu :)
OdpowiedzUsuńCieszę się, że się moje opinie Wam przydają.
UsuńSuper rozwiązanie:) U mnie za wiele zawsze szczypiorku nie było,bo rozchodził się jak jeszcze był świeży. Ale dobre rozwiązanie dzięki marce Piątnica:)
OdpowiedzUsuń:-)
UsuńNie jestem przekonana do takiego szczypiorku.Ja mam w doniczce cebulę dymkę i w ten sposób mam szczypiorek zimą albo mam zamrożony w lodówce tak jak koperek.Cóż wypróbuję bo uwielbiam dodawać go do jajecznicy :)
OdpowiedzUsuńTen jest suszony, jak używasz suszonego posmakuje ci.
UsuńJa zawsze szczypior z rynku tego nie znałam he Ale pora poznać
OdpowiedzUsuńJa zimą wolę suszony.
Usuńkurcze, powiem szczerze, że szczypiorek uwielbiam do jajecznicy :) albo białego serku ,ale zastanawiam się czy w takiej postaci też by się nadawał :)
OdpowiedzUsuńa pomidorówka ..super musi dodawać super aromatu :))
do jajecznicy raczej świeży, tak mi się wydaje
Usuńkoperek suszony widziałam,ale szczypiorek pierwszy raz..dziś w sklepie będe szukać :)
OdpowiedzUsuńjak coś na dole masz link do sklepu na necie
UsuńJa na pewno wole świeży szczypiorek do takiego jakos nie jestem przekonana chociaz dobre rozwiaznie na zime jak nie w ogródku szczypiorku :)
OdpowiedzUsuńdla mnie rewelacyjne :-)
UsuńDla mnie do pomidorowej musi być pietruszka bo szczypiorek mi nie pasuje ale do innych potraw pewnie się przyda.Żona pewnie do czegoś wymyśli by użyć suszonego szczypiorku.
OdpowiedzUsuńu mnie nie lubią pietruszki i czasami tylko w rosół daję, ale to czasami
Usuń